Так вийшло, що в гороскопі наступний період Рік Кролика – це час вибору.

Події навколо будуть змінюватися з калейдоскопічною швидкістю, постійно вимагаючи від нас вибирати.
Як правильно зробити свій особистий маленький вибір, щоб у найближчі роки життя на планеті ставало кращим, а не гіршим?
Все просто – прислухатися до свого серця, а також до мудрості Китайського гороскопа.

🔸Нe випадково 2023 рік – це рік мудрого і доброзичливого Водяного Кролика 🐰
На відміну від свого попередника Тигра, травоїдний Кролик не ділить світ на «хижаків» і «здобич». Навпаки, він захищає слабких і навіть у найскладніших питаннях використовує мову дружньої дипломатії.

🔸У 2023 році будуть затребувані вміння домовлятися, залагоджувати конфлікти, допомагати слабким і йти на компроміс. А також стійко протистояти злу і спокусам у всіх проявах. Від усіх нас буде потрібна відвага і сила, але незвичайна, а сила допомоги слабким і примирення, відвага прощення і любові.

Саме такі властивості характеру в 2023 році будуть імпонувати господареві року миролюбному Водяному Кролику. Дипломатичність, емпатія і допомога слабким – його друге «Я»

🎎Стародавні китайці стверджували, що Чорний Водяний Кролик – доброзичливий дипломат, цілитель і емпат. Їм керує бажання зберегти і продовжити життя, зробити мир кращим, позбавити живих істот від фізичних і душевних страждань, примирити будь-які конфлікти і сварки. Проявивши ці якості в наступаючому році, Ви потрапите під захист і заступництво господаря року!

Не дивно, що саме в 2023 рік Кролика неймовірно підвищиться значимість професій і занять, пов’язаних з примиренням, а також з наданням допомоги слабким і беззахисним. Покровителем водяної Кролик стане для Вас у 2023 році в будь-яких справах, пов’язаних з лікарюванням, психологією, природою і сільським господарством, виготовленням продуктів харчування та облаштуванням будинку. А також з налагодженням зв’язків і залагодженням конфліктів м’яким, дипломатичним шляхом.

Зворотний бік миролюбності Кролика – безжалісність до всіх, хто несе руйнування, а не творення. У 2023 році можна тільки поспівчувати людям, які забруднюють навколишнє середовище, роблять деструктивний вплив на інших, заподіюють психологічну або тим більше фізичну шкоду будь-яким живим істотам. Вони увійдуть в дисонанс з енергією року, і їх негативні дії будуть раз за разом повертатися до них же самим, подібно справедливому бумерангу.

– Будьте добрі, щедрі і милосердні. Любіть і вмійте прощати…
І тоді миролюбний Кролик стане Вашим покровителем🐰

# Рік Кролика  #Астропсихолог Ганна Ліхачева

от Agvaka

ru_RUРусский