Дізнайтеся про каву у всіх її формах – це безпечний простір.

Це відбувається щодня: близько 4 годин я починаю згасати і починаю обмірковувати: достатньо було мены з ранку кофеїну, завжди приземляючись на покинуту, наполовину випиту каву на моєму столі. Щоранку я заварюю чашку, додаю в неї трохи молока, роблю ковток або два, а потім відволікаюся на свій список справ (я виявив, що дедлайни, що наближаються, більш ефективні, ніж кофеїн). І щодня я запитую себе: «Чи можна мені пити це? В який момент ризик переважує обіцянку кофеїну? Я звернувся до Google, щоб знайти (неофіційну, але працюючу) відповідь:

МОЯ КАВА, БЛИЗЬКО 15:00 СЬОГОДНІ Днем

Кава і життя

Що робити, якщо у каві є молоко?

При правильному зберіганні та охолодженні молоко може зберігатися до тижня після закінчення терміну придатності, але молоко не слід залишати при кімнатній температурі більш ніж на дві години. Так що якщо у вашій каві є молоко, будьте обережні і пийте її, поки віна свіжа.

Чи вплине на смак кави?

Так само, як кавові зерна стають прогірклими приблизно через два тижні, зварена кава може стати неприємною на смак приблизно через 30 хвилин або час, необхідний для охолодження кави. Потім у вас є приблизно 4-годинне вікно, перш ніж олії в каву почнуть псуватися, що ще більше змінить смак.

от Agvaka

ru_RUРусский